Premis concurs Prevenció de Riscos laborals

Estem d’enhorabona. L’IES Font de Sant LLuís ha sigut el centre amb més treballs premiats de tota Espanya, en el concurs de treballs audiovisuals sobre Prevenció de Riscos laborals organitza’t per l’Agència Europea per a la prevenció de riscos laborals amb col·laboració amb l’Institut Nacional de Seguretat i Higiene en el Treball. En concret de 12 premis, l’IES Font de Sant LLuís s’ha emportat 4 guardons. Els treballs reconeguts són dels alumnes de 1r del cicle formatiu d’ Animació 3D. Són treballs fets per alumnes de FP destinats a alumnes de FP, que  pretenen ajudar a sensibilitzar i formar en matèria de prevenció de riscos laborals i el foment de la cultura preventiva.

Donem l’enhorabona a l’alumnat premiat i els animen a continuar endavant amb il·lusió.
En concret els treballs premiats són:
  • “Hablemos de prevención”. Román Gavidia. IES Font de San Lluis. Valencia
  • “NO TE VA A PASAR NADA”. Jesús Salido i Cristina Valero. IES Font de San Lluis. Valencia
  • “Teletrabajo. ¿seguro?”.  Reisalé Ruiz. IES Font de San Lluis. Valencia
  • “Usa la cabeza” David Pomares. IES Font de San Lluis. Valencia
Link de la notícia en la pàgina de l’Institut Nacional de Seguretat i Higiene en el treball