8 d’abril, DIA DEL POBLE GITANO

Durant la setmana del 4 al 8 d’abril, amb motiu de la commemoració del Dia del Poble Gitano, l’alumnat d’Aula Compartida ha realitzat les següents activitats amb l’objectiu de donar a conéixer el patrimoni cultural del poble gitano.

Entre les activitats organitzades citar:
Durant tota la setmana, per votació popular, la música del canvi de classe, ha sonat la cançó «Ja no vull el teu voler» interpretada per Jose El Francés i Xiqueta Pastori.
Un grup d’alumnes han cantat, s’han penjat pel centre cartelleria amb paraules en Caló i s’ha disposat en el corredor de l’entrada un mural col·laboratiu amb la bandera del poble gitano en el qual s’han inclòs poesia i lletres de cançons d’autors d’ètnia gitana.

Agrair a l’alumnat en pràctiques del Cicle Superior d’Integració Social la seua contribució en l’organització d’aquestes activitats.

Gràcies a Silvia, María i María esteu fent un treball fantàstic!