L’IES FONT DE SANT LLUÍS PRESENT A LA FIRA «L’FP AL CARRER»

Professorat de la Família d’Informàtica i Comunicacions, de la d’Imatge i So i del Departament de Formació i Orientació Laboral han participat en la Fira «L’FP AL CARRER», que ha tingut lloc els dies 8 i 9 d’abril a València, concretament a la plaça de l’Ajuntament. L’esdeveniment ha sigut organitzat per la Conselleria d’Educació, Direcció General de la Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial. L’objectiu de la Fira és reivindicar la Formació Professional de la Comunitat Valenciana, difondre l’oferta formativa de cicles formatius i d’Ensenyaments Artístiques i Esportives Professionals i, a més a més, orientar a les famílies en la presa de decisions acadèmiques i professionals dels seus fills i filles.

Amb motiu de la fira, el professorat de Formació i Orientació Laboral ha organitzat, dins del Pla d’Orientació Acadèmica i Professional Curs 21_22, amb l’alumnat de 4° de l’ESO, una visita a la Fira, pera que coneguen de primera mà les infinites possibilitats que ofereix la formació professional.

Per últim, volem agrair al professorat de la família professional d’Informàtica i Comunicacions d’Imatge i So i de FOL la seua implicació i col·laboració que ha fet possible la presència a la Fira

Bon treball!