LA FONTETA ES POSA EN MARXA

Amb el lema «La Fonteta es posa en marxa«, ha tingut lloc l’acte de conclusió del projecte Coeducacentres curs 21/22. L’elecció d’està data coincideix amb la proximitat de dues commemoracions molt relacionades amb els principis coeducatius, és a dir el 17 de maig, Dia Internacional contra la LGTBIFOBIA i el 28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull LGTBI.

La celebració ha tingut com a objecte principal l’exaltació de la diversitat com un dels valors coeducatius que ha d’inspirar totes i cadascuna dels plans, programes i activitats del centre.

Entre les activitats realitzades, en les quals ha participació activament l’alumnat i professorat, assenyalar la Perfomance realitzada per l’alumnat, centrada la diversitat sexual i de gènere, així com la lectura d’un manifest en favor de la diversitat per part de l’alumnat.

També s’ha treballat la diversitat a l’aula, amb les següents activitats, «El normal és diferent» que ha quedat plasmada visualment, mitjançant uns missatges, adherits als esglaons d’una de les escales del centre així com la biblioteca humana, que ha comptat amb el testimoniatge de Bernat, que ha relatat tot el sofriment que ha patit, sobretot en la seua època d’institut, per la seua condició d’homosexual

Finalment, amb l’objectiu de donar visibilitat a la commemoració, per part de l’alumnat de Batxillerat Artístic i amb la col·laboració del departament de Dibuix, s’ha elaborat un collage amb personatges públics del col·lectiu LGTBI així com un treball de volumetria amb el logo LGTBI+.