REUNIÓ INFORMATIVA AMB FAMÍLIES / REUNIÓN INFORMATIVA CON FAMILIAS

Benvolgudes famílies, el pròxim dia 7 d’octubre de 2019 a les 18:00 hores, tindrà lloc la REUNIÓ D’INICI DE CURS, en la qual el tutor/a del seu fill/a els donarà tota la informació relacionada al curs escolar 2019/20.
Per motius organitzatius, preguem que confirmen la asistència, omplint i entregant al tutor del seu fill el següent document

CIRCULAR REUNIÓ PARES

Estimadas familias, el próximo día 7 de octubre de 2019 a las 18:00 horas , tendrá lugar la REUNIÓN DE INICIO DE CURSO, en la que el tutor/a de su hijo/a les dará toda la información relativa al curso escolar 2019/20.
Por motivos organizativos, rogamos que confirmen la asistencia, cumplimentando y entregando al tutor el siguiente documento.

CIRCULAR REUNIÓ PARES