25 de Novembre, Dia Internacional per l’Eliminació de la violència contra les Dones

Durant la setmana del 22 al 28 de novembre, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per l’Eliminació de la violència contra les Dones, des del centre s’ha volgut visibilitzar el treball diari que el professorat realitza amb el nostre alumnat per a sensibilitzar de la xacra social que tal violència ocasiona, conscients de la importància de la COEDUCACIÓ com a eina principal de prevenció de la violència per raó de gènere.
Amb el lema “Juntes som més fortes” s’han dut a terme diferents activitats de sensibilització, entre elles, la lectura dramatitzada de textos de “Nora”, reflexió sobre l’audiovisual “L’escala de la violència. La història de Pepa i Pepe” de Carmen Ruiz Repullo i de la campanya “#No te pierdas. Sin libertad no hay amor”, i com a acció de visibilització s’ha elaborat un mural expositiu, de creació col·lectiva, amb la temàtica “les altres formes de violència, la violència de baixa intensitat o micromasclismes” en el qual han contribuït amb diferents producions l’alumnat de diferents nivells educatius, des de 1r de l’ESO fins als Cicles de Formació Professional. Per a acabar també la música té el seu lloc amb la cançó “A cap home” de Rosalía que ha marcat durant tota la setmana el canvi de classe.

Estem en el camí però encara queda molt per fer!