Reunió sobre el projecte de Coordinació Horària

Benvolguts pares i mares:

Des de l’IES Font de Sant Lluís us convidem a la reunió sobre el projecte de coordinació horària entre el nostre centre i el Conservatori professional de dansa i el conservatori municipal de Música José Iturbi, que tindrà lloc el dia 30 de maig a les 19 hores a la Sala d’usos múltiples de l’institut.

En aquesta reunió us explicarem el funcionament d’aquest projecte.

Atentament,

Víctor Peris

Coordinador de Conservatoris

IES Font de Sant Lluís

———

Queridos padres y madres:

Des del IES Fuente de San Luis os invitamos a la reunión sobre el proyecto de coordinación horaria entre nuestro centro y el Conservatorio profesional de danza y el conservatori municipal de Música José Iturbi, que tendrá lugar el día 30 de mayo a las 19 horas en la Sala de usos múltiples del instituto.

En esta reunión os explicaremos el funcionamiento de este proyecto.

Atentamente,

Víctor Peris

Coordinador de Conservatorios

IES Font de Sant Lluís