REUNIÓ INFORMATIVA SOBRE EL PROJECTE D’ESPORTISTES ÈLIT DE L’IES FONT DE SANT LLUÍS

REUNIÓ INFORMATIVA SOBRE EL PROJECTE D’ESPORTISTES ÈLIT DE L’IES FONT DE SANT LLUÍS

El dijous 26 de maig a les 12.00h a l’Alqueria del Basket (C/ del Bomber Ramon Duart s/n) tindrà lloc una reunió informativa sobre el projecte d’esportistes d’èlit de l’IES Font de Sant Lluís tant per a l’ESO (coordinació horària) com per a Batxillerat (grups específics d’esportistes d’èlit).

————

REUNIÓN INFORMATIVA SOBRE EL PROYECTO DE DEPORTISTAS DE ÉLITE DEL IES FONT DE SANT LLUÍS

El jueves 26 de mayo a las 12.00h a la Alquería del Basket (C/ del Bombero Ramon Duart s/n) tendrá lugar una reunión informativa sobre el proyecto de deportistas de élite del IES Font de Sant Lluís tanto para la ESO (coordinación horaria) como para Bachillerato (grupos específicos de deportistas de élite).